Επικοινωνηστε μαζι μας
2109512212 - 6977585555
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 66 - 68
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Είσοδος από Εμμανουηλίδη 1
Ωρες Λειτουργιας
Καθημερινες: 17.00 - 21.00

MODERN KALI SILAT - PANGAMUT

H σχολή πολεμικών τεχνών “Μαίανδρος” είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Pencak Silat στην Ελλάδα καθώς και αντιπρόσωπος του Modern Arnis - Dagooc System D.A.S. στην Ελλάδα

Το Modern Kali Silat Pangamut το οποίο διδάσκεται στην σχολή πολεμικών τεχνών “Μαίανδρος” εστιάζει στην κίνηση και στην παραπλάνηση του αντιπάλου. Ο σκοπός είναι να μετακινούμαστε πριν προλάβει να σκεφτεί να αντιδράσει ο αντίπαλός μας, έτσι ώστε να μην μπορεί να μας βρει στην αρχική μας θέση. Ένας άλλος τρόπος παραπλάνησης του αντιπάλου ώστε να καθυστερήσει να αντιδράσει είναι να του δώσουμε ένα ερέθισμα, είτε ακουστικό είτε οπτικό. Αυτή η καθυστέρηση είναι ικανή να μας προσφέρει read more

Χρηστος Μπαλαφας
Lakan Guro

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Not at all. You’ll find that our classes for beginners are the perfect way to build up your overall fitness level regardless of your physical condition. Good luck!

Φυσικά και μπορείτε. Για να διαπιστώσετε εάν η τέχνη που επιλέξατε σας ταιριάζει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, τα 2 πρώτα μαθήματα είναι δωρεάν.

Η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες αποτελεί μια σπουδαία δραστηριότητα για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Βελτιώνει την αυτοπειθαρχία μέσω της εστίασης, της συγκέντρωσης και του σεβασμού. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αυξάνει την σωματική και ψυχική υγεία ενώ ταυτόχρονα λόγω της τεράστιας ποικιλομορφίας τεχνικών και ασκήσεων, κρατάει το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Ως εκ τούτου αποτελεί τρόπο ζωής και όχι απλώς άσκηση και απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Όπως σε όλες τις ενασχολήσεις της ζωής έτσι και στις πολεμικές τέχνες πάντοτε υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού. Εάν όμως ακολουθήσετε τις συμβουλές και υποδείξεις του αρμόδιου εξειδικευμένου προπονητή, η πιθανότητα αυτή είναι σχεδόν μηδενική.

Επικοινωνηστε μαζι μας
2109512212 - 6977585555
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 66 - 68
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Είσοδος από Εμμανουηλίδη 1
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινες: 17.00 - 21.00